Πνέουν μένεα εναντίον της Μέρκελ τώρα οι Τούρκοι – “Έπεσαν” οι μάσκες, γράφουν

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Κατά της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ στρέφονται σήμερα τα διαδικτυακά  τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετά τις υποστηρικτές της δηλώσεις ότι «πρέπει να πάρουμε σοβαρά όσα λένε οι Έλληνες φίλοι μας, πρέπει να τους στηρίξουμε όπου έχουν δίκιο, αλλά πρέπει να μιλάμε και με τις δυο πλευρές».

Ειδικά στο Twitter, το hashtag «WearewithErdogan» (Είμαστε με τον Ερντογάν) βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους φιλοκυβερνητικούς χρήστες να προχωρούν σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα αναφέροντας ενδεικτικά ότι:

«Δε θα υποκύψουμε σε νέα συνθήκη Σεβρών στην Ανατολική Μεσόγειο» και  «Είμαστε στο πλευρό του Ερντογάν μέχρι το θάνατο», και «Βέβαια όπως πάντα, είναι πάλι όλοι μαζί, και ο Πρόεδρος Ερντογάν μόνος. Είμαστε εμείς μαζί σου μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματός μας» και «Στο πλευρό του Ερντογάν ενάντια στην σατανική συμμαχία».

Εφημερίδες

Η εφημερίδα Yeni Şafak στην ιστοσελίδα της έχει δημοσίευμα με τίτλο «Η Μέρκελ αποκάλυψε ποιανού μέρος παίρνει».

Αντίστοιχα, το T24 δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Μέρκελ: Οι χώρες της ΕΕ υποχρεούνται να υποστηρίξουν την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο», ενώ η Odatv γράφει ότι «Και η Μέρκελ επέλεξε στρατόπεδο στην Ανατολική Μεσόγειο».

Το Ntv.com.tr γράφει «Μήνυμα υποστήριξης προς την Ελλάδα από τη Γερμανία».

Στο μεταξύ, σκανδαλώδη χαρακτηρίζει τη δήλωση της Μέρκελ η ιστοσελίδα της Hurriyet.com.tr:

«Μέρκελ: Έκανε σκανδαλώδη κίνηση ζητώντας διάλογο μόνο από τη μία πλευρά»

Η Milliyet.com.tr   παρομοίως:

«’Έπεσαν οι μάσκες. Η Μέρκελ επέλεξε με ποια πλευρά είναι. Υποστήριξη στην Ελλάδα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι