Πνίγηκε 23χρονος ενώ έκανε μπάνιο

Πνίγηκε 23χρονος ενώ έκανε μπάνιο

Η Κρήτη θρηνεί ένα νέο παλικάρι 23 ετών, που έχασε τη ζωή του ενώ έκανε μπάνιο με φίλους του στο Αγιοφάραγγο, νότια της Μονής Οδηγητρίας, στο Νομό Ηρακλείου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο νεαρός άνδρας με καταγωγή από την Τρίπολη που βρισκόταν στην Κρήτη καθώς σπούδαζε στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου, ενώ έκανε μπάνιο έχασε τις αισθήσεις του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι φίλοι του κάλεσαν σε βοήθεια και ο 23χρονος ανασύρθηκε με δυσκολία από τη θάλασσα από το λιμενικό και την πυροσβεστική λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που δημιουργούσαν μεγάλα κύματα.

Μία γιατρός που βρισκόταν στην παραλία, προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό όμως, ήταν ήδη αργά για εκείνον.

Τον άτυχο νέο παρέλαβε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι