Πνίγηκε ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου

Πνίγηκε ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου

Νεκρός βρέθηκε ο αδελφός του καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου – Αγνοείτο από το απόγευμα – Είναι ο δεύτερος αδελφός που αποβιώνει σε ηλικία 50 ετών

Ο αδελφός του τραγουδιστή και συνθέτη Στέλιου Ρόκκου, Νικόλαος, εντοπίστηκε νεκρός στη Λήμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ασχολείτο επαγγελματικά με το ψάρεμα και πνίγηκε ή έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός στο νεκρό.

O 50χρονος αγνοούνταν από νωρίς το απόγευμα. Βρέθηκε η βάρκα του και τελικά η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11 απόψε στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά, στη βορειοανατολική Λήμνο. Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος στη Θεσσαλονίκη αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, έβγαλε ανακοίνωση στήριξης του καλλιτέχνη. O Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του, Κώστα,  από ανακοπή  καρδιάς σε  ηλικία 50 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι