VIDEO

Ποδοσφαιριστής ζητάει συγγνώμη που κλώτσησε αντίπαλο στο κεφάλι επίτηδες

Ποδοσφαιριστής ζητάει συγγνώμη που κλώτσησε αντίπαλο στο κεφάλι επίτηδες

Συγγνώμη ζήτησε ο Χαράλαμος Ταγκάεφ, παίκτης της γηπεδούχου “Ηρακλής Λάρδου” ο οποίος όταν ξέσπασε καβγάς και άρχισε ξυλοδαρμός μεταξύ ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, έκανε μια κίνηση “καράτε” και κλώτσησε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Ο παίκτης Μανώλης Νασόπουλος έπεσε αναίσθητος στο χλοοτάπητα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες το χτύπημα δεν του προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Στη συνέχεια, με τη συνοδεία μελών της διοίκησης του Ποσειδώνα Καρπάθου, κατευθύνθηκε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου όπου υπέβαλε μήνυση κατά του Ταγκάεφ. Σήμερα (8/4) ο παίκτης του Ποσειδώνα Καρπάθου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και θα ακολουθηθεί η περαιτέρω δικαστική διαδικασία, ενώ την υπόθεση θα αναλάβει ο αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας.

Μετανιωμένος ο ποδοσφαιριστής που κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό του στον χθεσινό αγώνα στη Ρόδο, έγραψε τα εξής:  «Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργειά μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω.

»Επίσης ένα μεγάλο συγγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή τη στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες», έγραψε ο Ταγκάεφ, στον οποίο πιθανόν να μην επιτραπεί πλέον να ξαναπαίξει σε καμία ομάδα. Ολοι πάντως σήμερα αναφέρονται αποκλειστικά στην κλωτσιά του Ταγκάεφ και δεν γίνεται συζήτηση για όσα προηγήθηκαν, δηλαδή για το φαινόμενο να έρχονται στα χέρια περίπου 10-15 ποδοσφαιριστές.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι