Ποια κόμματα καταγράφουν κέρδη σε νέα δημοσκόπηση

Ποια κόμματα καταγράφουν κέρδη σε νέα δημοσκόπηση

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία της δημοσκόπησης.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega παρουσιάζει τα εξής αποτελέσματα: Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ καταγράφει κέρδη 1,3 μονάδων, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδη 1,2 μονάδων.  η Πλεύση Ελευθερίας από τα κόμματα που ψήφισαν το νομοσχέδιο εμφανίζει απώλειες 0.9 μονάδων. Άνοδο εμφανίζουν και τα μικρότερα κόμματα, που από το 2,9% καταγράφονται πλέον στο 5%.

Η Πλεύση Ελευθερίας εμφανίζει απώλειες 0.9 μονάδων, το ΚΚΕ έχει απώλεια 1,6 μονάδων, η Ελληνική Λύση χάνει 0,2 της μονάδες, οι Σπαρτιάτες από το 3,2% πέφτει στο 2% και μόνον η Νίκη έχει σημαντική άνοδο από το 2,8% στο 4.9% στην εκτίμηση ψήφου.

Η ακρίβεια εξακολουθεί να κυριαρχεί ως το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία, παρότι μειώθηκε κατά επτά μονάδες το ποσοστό εκείνων που τη θεωρούν το σημαντικότερο πρόβλημα. Η κυβέρνηση καταγράφει πολύ χαμηλά ποσοστά θετικής αποδοχής, στο 13%, δηλαδή στα χαμηλά πενταμήνου.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι