Ποιοι υπουργοί έμειναν εκτός

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία – Περισσότερα τεστ

Εκτός κυβέρνησης έμειναν οι υπουργοί Κώστας Σκρέκας από το υπουργείο Ανάπτυξης, η Δόμνα Μιχαηλίδου από το υπουργείο Εργασίας, Λευτέρης Αυγενάκης από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Δημήτρης Καιρίδης από το Μετανάστευσης.

Την έξοδο είδαν και ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο υφ. Μακεδονίας/Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, η υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, η υφυπουργός Οικογένειας Μαρία Κεφάλα, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς.

Στη θέση του Κώστα Σκρέκα τοποθετήθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου στο υπουργείο Εργασίας τοποθετείται η μέχρι πρότινος υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, στη θέση της οποίας αναβαθμίζεται από αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σε υπουργό, ο Θοδωρής Λιβάνιος με υφυπουργό τον Βασίλη Σπανάκη.

Ο Κώστας Τσιάρας είναι ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του Λευτέρη Αυγενάκη. Νέος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου θα γίνει αύριο Σάββατο, πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού για την Ελβετία, για τη διάσκεψη για το Ουκρανικό ζήτημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι