Ποιος είναι ο 35χρονος που συνελήφθη για την πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά

Ποιος είναι ο 35χρονος που συνελήφθη για την πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά

Στην σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Γλυκά Νερά Αττικής, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 4.675 ευρώ.

Ο προαναφερόμενος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο 35χρονος είναι ένας από τα τέσσερα άτομα που είχαν προσαχθεί νωρίτερα από την ΕΛΑΣ. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα, εργαζόμενοι ιδιωτικής εταιρείας, φέρονται να πετούσαν drone, η πτώση του οποίου εξετάζεται ως αιτία εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι