Ποιος στηρίζει τη ΝΔ, κόντρα Τζάκρη και Παφίλη – Ντόρα: “Ε, δεν σας είπε και 5η φάλαγγα”

Ποιος στηρίζει τη ΝΔ, κόντρα Τζάκρη και Παφίλη – Ντόρα: “Ε, δεν σας είπε και 5η φάλαγγα”

Πυρά Τζάκρη και Παφίλη για το ποιος στηρίζει τελικά τη Νέα Δημοκρατία, με την Ντόρα Μπακογιάννη να ρίχνει λάδι στη φωτιά με νύξεις για Στέφανο Κασσελάκη

Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής για τη δρομολόγηση της πρότασης του Κομμουνιστικού Κόμματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Υπενθυμίζεται ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγορούν σφοδρά το ΚΚΕ για την κατάθεση εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, καθώς, εκτιμούν, ότι διαχέονται οι ευθύνες με όσα περιλαμβάνει.

Στην πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος προσδιορίζονται οι ευθύνες από το 1997. Την πρόταση του ΚΚΕ αναμένεται να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία, όπως είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Συνεχίζοντας τις βολές κατά του ΚΚΕ σήμερα, η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη αποκάλεσε το ΚΚΕ «δεκανίκι της κυβέρνησης». Απαντώντας στη Θεοδώρα Τζάκρη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ τόνισε πως «δεκανίκι της κυβέρνησης είστε εσείς που ψηφίσατε τόσα νομοσχέδια της ΝΔ την προηγούμενη περίοδο. Φοβάστε μη βγουν και δικές σας ευθύνες». Παρενέβη και η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας στον Θανάση Παφίλη: “Δεν σας είπε και 5η φάλαγγα”. Υπαινίχθηκε τη φράση που χρησιμοποίησε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης για να χαρακτηρίσει όσους τον αντιπολιτεύονται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι