Πολάκης σε Γεροβασίλη-Ζαχαριάδη: Πάρτε ζακετούλα για τον Οκτώβρη!

Πολάκης σε Γεροβασίλη-Ζαχαριάδη: Πάρτε ζακετούλα για τον Οκτώβρη!

Στην αντεπίθεση περνά ο Παύλος Πολάκης.

Ο διεγραμμένος από την ΚΟ του ΣΥΙΡΖΑ Παύλος Πολάκης περνά στην αντεπίθεση – μετά τη στήριξη που έλαβε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη – και δίνει ραντεβού σε Όλγα Γεροβασίλη και Κώστα Ζαχαριάδη στο Συνέδριο του κόμματος.

Τους προειδοποιεί μάλιστα, σε ανάρτηση στα social media, ότι «θα έχει κρύο τον Οκτώβρη» εξ ου και τους καλεί να «πάρετε μια ζακετούλα». Ο Χανιώτης βουλευτής μάλιστα, επικαλέστηκε και ένα διαδικτυακό… γκάλοπ με την ερώτηση «ποιος θέλετε να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ» που έδινε προβάδισμα της τάξης του 92% στην Όλγα Γεροβασίλη σε σχέση με το 8% του Παύλου Πολάκη.«Μετά και από αυτό αλλά και το χθεσινό “γκάλοπ”, μια ζακετούλα να πάρετε , εσείς οι δυο ….θα χει κρύο τον Οκτώβρη…» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι