Ο πόλεμος Σταυρού και Ισλάμ και ο Ερντογάν

Ο πόλεμος Σταυρού και Ισλάμ και ο Ερντογάν

Έντονη ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν στην απόφαση της Αυστριακής κυβέρνησης να αναστείλει την λειτουργία τζαμιών και να απελάσει ιμάμηδες.

Φοβάμαι ότι τα βήματα που κάνει ο Πρωθυπουργός της Αυστρίας όδηγούν τον κόσμο πάλι σε έναν πόλεμο Σταυροφόρων – Ημισελίνου. Πού πάει αυτό. Θα πετάξουν λέει τους θρησκευτικούς μας λειτουργούς εκτός Αυστρίας. Αν εσείς πράξετε αυτό, εμείς θα μείνουμε άπραγοι; θα σημάνει ότι κι εμείς θα κάνουμε κάτι”, είπε.

Στο μεταξύ ο Ερντογάν δεν φαίνεται να εξασφαλίζει την εκλογή του από τον Α’ γύρο των επικείμενων εκλογών. Δημοσκόπηση δείχνει πως ο Ερντογάν μαζί με τους Εθνικιστές “πιάνει” ποσοστό 48,3% +/- 1,88% στον Α’ γύρο και ο Β’ γύρος ίσως αποδειχθεί επικίνδυνος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version