“Πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές φέτος οι τιμές” – Αυτοψία Σκρέκα στη Βαρβάκειο

Νέα πρόστιμα ύψους 1,48 εκατ. ευρώ σε 11 επιχειρήσεις από το υπουργείο Ανάπτυξης

Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/03) ο Κώστας Σκρέκας, κάνοντας αυτοψία ενόψει της Καθαράς Δευτέρας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε: «Όλη η Βαρβάκειος είναι ένα «καλάθι». Οι τιμές φέτος είναι προσιτές, έχει προϊόντα για όλα τα βαλάντια, φαίνεται ότι εδώ στην αγορά έχουν φροντίσει έτσι ώστε τα νοικοκυριά να μπορέσουν να προμηθευτούν τα σαρακοστιανά τους προϊόντα και να έχουν ένα γεμάτο τραπέζι».

Όπως τόνισε ο Κώστας Σκρέκας, η προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκλιμακωθεί ο πληθωρισμός και να αποκλιμακωθούν οι τιμές στα ράφια των προϊόντων συνεχίζεται, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα σταματήσουμε ούτε με τους ελέγχους ούτε με τα διαρθρωτικά μέτρα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βασίλης Σίμος στάθηκε στην ποιότητα των ειδών υπογραμμίζοντας ότι ακόμη και τα κατεψυγμένα είναι επώνυμα προιόντα ενώ εξήρε τις πρωτοβουλίες του υπ. Ανάπτυξης λέγοντας ότι «τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση αγκαλιάζει την αγορά».

Στη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Σκρέκας συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές ακούγοντας τις επισημάνσεις, τους προβληματισμούς και τις παραινέσεις τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι