Πολύνεκρο τροχαίο – “Δίπλωσε” νταλίκα και πήρε σβάρνα δύο ΙΧ

Πολύνεκρο τροχαίο – “Δίπλωσε” νταλίκα και πήρε σβάρνα δύο ΙΧ

Δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στην Ηλεία, με άγνωστο αριθμό νεκρών, καθώς συγκρούσθηκαν δύο οχήματα με νταλίκα. Μεταξύ των νεκρών σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι μια μητέρα με το βρέφος της.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι στην Εθνική Οδός Κυπαρισσίας – Πύργου που τώρα είναι προσωρινά κλειστή, καθώς έχει ανατραπεί η νταλίκα και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και Τροχαία. Πυροσβέστες εν τω μεταξύ προσπαθούν να απεγκλωβίσουν όλα τα θύματα.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το δυστύχημα σημειωθηκε «στην γνωστή “στροφή της Ελαίας” όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά τροχαία». O τελικός αριθμός των νεκρών δεν είναι γνωστός ακόμη. Από τα οχήματα φέρονται τελικά να απεγκλωβίσθηκαν τέσσερις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε επί τόπου στο σημείο του ατυχήματος για να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με άλλα μέσα, είναι πλέον και οι τέσσερις, νεκροί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx