Πολιτικό πρόσημο επιχείρησε να δώσει στον κορονοϊό ο Παπαδημούλης

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί μια ανάρτηση στο twitter του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, με την οποία επιχειρεί να δώσει πολιτικό στίγμα στον κορονοϊό.

Ο ευρωβουλευτής ανέφερε ότι τα πρώτα μέτρα «αφορούν το Κολλέγιο Αθηνών, ιδιωτική τράπεζα, τον δήμο Θεσσαλονίκης, τη Βουλή και τον Σκάι».

Αυτή είναι η ανάρτησή του:

Ο ευρωβουλευτής δείχνει να πιστεύει ότι ο κορωνοϊός είναι ταξικός, αφού όπως λέει ήρθε από το Μιλάνο, εννοώντας πιθανόν ότι εκεί ταξιδεύουν οι …πλούσιοι. Συνεχίζει λέγοντας ότι και τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι …ταξικά αφού αφορούν στο Κολλέγιο Αθηνών, σε ιδιωτική τράπεζα, στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στη Βουλή και στον ΣΚΑΪ, αγνοώντας τις τεράστιες προσπάθειες των ειδικών, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού σε όλη τη χώρα να αντιμετωπίσουν τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού και να προλάβουν την εξάπλωσή του.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι