Πολυτεχνείο: Οργή του ΚΚΕ για την εισαγγελική έρευνα για αρχηγούς κομμάτων

Πολυτεχνείο: Οργή του ΚΚΕ για την εισαγγελική έρευνα για αρχηγούς κομμάτων

«Η παρέμβαση εισαγγελέα σχετικά με την παρουσία πολιτικών αρχηγών στους συμβολικούς εορτασμούς για το Πολυτεχνείο ειναι η νέα πράξη στο κρεσέντο του κυβερνητικού αυταρχισμού και των απαράδεκτων απαγορεύσεων» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Μάλιστα, η παρέμβαση αυτή ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καταγγελία γνωστών ακροδεξιών στοιχείων, ενώ η έρευνα θα γίνει από την Κρατική Ασφάλεια. Η κυβέρνηση είναι για μια ακόμα φορά βαρύτατα εκτεθειμένη και καμιά εισαγγελική παρέμβαση και καμιά απαγόρευση δεν πρόκειται να “βάλει στο γύψο” τη λαϊκή διεκδίκηση και τους αγώνες για τις σύγχρονες ανάγκες μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι