Πορτογαλία: Σκοτώθηκε σε επίδειξη Ισπανός πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας

Πορτογαλία: Σκοτώθηκε σε επίδειξη Ισπανός πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας

Δύο μικρά αεροσκάφη συγκρούστηκαν σήμερα το απόγευμα ενώ συμμετείχαν σε αεροπορική επίδειξη έξι αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Μπέζα, στη νότια Πορτογαλία, ανακοίνωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Στην επίδειξη συμμετείχαν και ισπανικά αεροσκάφη. Ο νεκρός είναι Ισπανός, ενώ δεν έχουμε ακόμη πληροφόρηση για τον τραυματία -ούτε για την εθνικότητα ούτε για την κατάσταση της υγείας του.

«Η Πολεμική Αεροπορία ανακοινώνει με λύπη της ότι στις 16.05 και ενώ πραγματοποιείτο το Beja Air Show, δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης και σκοτώθηκε ένας πιλότος ισπανικής υπηκοότητας. Δεν έχουμε ακόμη στοιχεία για τα αίτια της σύγκρουσης», αναφέρει η σύντομη ανακοίνωση.

Οι εικόνες του ατυχήματος δείχνουν ένα από τα αεροσκάφη της ομάδας να πέφτει κατακόρυφα και να συντρίβεται, προκαλώντας ισχυρή έκρηξη, ενώ το άλλο προσκρούει στο έδαφος οριζόντια.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι