Πως έκλεψαν 315.000 ευρώ από ρακοσυλλέκτη!

Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ 42χρονος που τραυμάτισε τη σύζυγό του στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο

Ένα περίεργο περιστατικό διερευνάται από την ασφάλεια του αστυνομικού τμήματος του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, όπου συνταξιούχος λιμενικός έπεσε θύμα αρπαγής τσάντας, όπως δείχνει και το βίντεο. Σύμφωνα με τον ηλικίας 61 ετών άνδρα, που ζει ως ρακοσυλλέκτης, είχε στο σακίδιό του τις οικονομίες του, ύψους 315.000 ευρώ.

Στο βίντεο φαίνεται να περπατά με το λευκό σακίδιο στην πλάτη και να τον ακολουθούν οι δύο άνδρες με  κουκούλες. Εν συνεχεία φαίνονται να φεύγουν τρέχοντας και εκείνος να τους κυνηγά. Πριν από λίγες ημέρες ο καταγγέλλων είχε προβεί σε ανάληψη του ποσού αυτού από τράπεζα και είναι άγνωστο γιατί κυκλοφορούσε με αυτό στην πλάτη στις 10 το βράδυ, ενώ επιπλέον δεν έχει διευκρινιστεί γιατί ζούσε ως ρακοσυλλέκτης. Όλα αυτά διερευνώνται και αναζητούνται οι δύο ληστές.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι