VIDEO

Πώς περιγράφει το ζευγάρι τον ξυλοδαρμό τους μέρα μεσημέρι – Ουδείς τους βοήθησε

Πώς περιγράφει το ζευγάρι τον ξυλοδαρμό τους μέρα μεσημέρι – Ουδείς τους βοήθησε

Τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός τους για μια απλή παρατήρηση σε οδηγό που κινείτο επικίνδυνα, περιγράφουν οι παθόντες, που νοσηλεύονται -ειδικά ο άνδρας σε σοβαρή κατάσταση. Όλα διαδραματίσθηκαν μέρα μεσημέρι σε δρόμο του Αιγάλεω με πολύ μεγάλη κίνηση και τα γεγονότα βιντεοσκοπήθηκαν.

Εντούτοις κανένας δεν προσπάθησε να προστατεύσει το ανδρόγυνο από τα τρία άτομα που επιτέθηκαν στο ζεύγος με τρομερή μανία, ίσως και επειδή οι επιτιθέμενοι ήταν τρεις ενώ οι περισσότεροι οδηγοί ήταν μόνοι στο αυτοκίνητό τους και δεν ήταν βέβαιοι ότι θα συνέδραμαν άλλοι ΙΧήδες. Όπως είπε η παθούσα ο βασικός δράστης προσπάθησε και να πατήσει τον άνδρα της με το ΙΧ του φεύγοντας.

Όπως λέει η γυναίκα όλα ξεκίνησαν από τις σφήνες και τις “μαγκιές” του δράστη, οπότε η οδηγός του ΙΧ, που ήταν η γυναίκα, του έκανε την παρατήρηση. Το ένα έφερε το άλλο, όμως το μίσος της επίθεσης και η βιαιότητα ήταν πρωτοφανής, και ίσως -αν και δεν το λέει η γυναίκα- να έπαιξε ρόλο ότι φαινόταν από την προφορά της ότι ήταν αλλοδαπή, κάτι που αν όντως έπαιξε ρόλο στην βαρβαρότητα της επίθεσης, ίσως υποκρύπτει ρατσιστικό μένος. Οι δράστες αναζητούνται. Απ΄ό,τι κατάλαβε η γυναίκα, στον ξυλοδαρμό μετείχαν πατέρας και γιος.










Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι