Πως πήγε το χειρουργείο του Νικήτα Κακλαμάνη

Πως πήγε το χειρουργείο του Νικήτα Κακλαμάνη

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ο 76χρονος Νικήτας Κακλαμάνης μετά από συμπτώματα εμφράγματος και υποβλήθηκε σε επέμβαση, για την τοποθέτηση στεντ. Η επέμβαση όπως ανακοινώθηκε πήγε καλά, και το Σαββατοκύριακο ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ελπίς”. Με ανάρτηση στο Facebook ο ίδιος εξήγησε τι προηγήθηκε και πώς ο ίδιος πρόλαβε το κακό, καθώς και ο ίδιος έχει ειδικευτεί στην ακτινοθεραπεία ογκολογικών περιστατικών και ως ιατρός κατάλαβε ότι έπρεπε “να τρέξει” στο νοσοκομείο. Η στεφανιαιογραφία εκεί έδειξε ότι είχαν φραγεί δύο αγγεία.

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ. Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι