VIDEO

Πούμα κατασπάραξε 20χρονο που είχε πάει για κυνήγι στην Καλιφόρνια

Πούμα κατασπάραξε 20χρονο που είχε πάει για κυνήγι στην Καλιφόρνια

Δύο αδέλφια, 18 και 20 ετών, πήγαν για κυνήγι στη Βόρεια Καλιφόρνια, αλλά κάτω από άγνωστες συνθήκες τους επιτέθηκε πούμα (κούγκαρ ή λεοντάρι της Αμερικής). Ο μικρός αδελφός γλίτωσε αλλά ο μεγαλύτερος κατασπαράχθηκε.

Ο 18χρονος τραυματισμένος κάλεσε σε βοήθεια με το κινητό του και όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, τον βρήκαν με τραύματα στο πρόσωπο και αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, τον μετέφεραν σε νοσοκομείο. Αλλοι συνάδελφοί τους αναζήτησαν τον μεγαλύτερο αδελφό και το πούμα. Βρήκαν το ζώο πάνω από το άψυχο κορμί του 20χρονου και διαπίστωσαν ότι ο νέος είχε κατασπαραχθεί.

“Αυτά τα περιστατικά είναι εξαιρετικά σπάνια”, δήλωσε ο Κάιλ Πάρκερ, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ελ Ντοράντο. Το πούμα παγιδεύτηκε αργότερα από φύλακες του Τμήματος Αλιείας και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνιας και το σκότωσαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι