Πούτιν: “Είναι παράλογο να πιστέψουμε ότι ισλαμιστές θα επέλεγαν ως στόχο τη Ρωσία”

Πούτιν: “Είναι παράλογο να πιστέψουμε ότι ισλαμιστές θα επέλεγαν ως στόχο τη Ρωσία”

«Η Ρωσία δεν μπορεί με καμία λογική να είναι στόχος των ισλαμιστών φονταμενταλιστών», δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφορικά με την επίθεση στην Μόσχα στην οποία τουλάχιστον 144 άνθρωποι σκοτώθηκαν και την ευθύνη της οποίας ανέλαβαν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

«Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι κύριος στόχος εκείνων που διέταξαν την αιματηρή, αποτρόπαια τρομοκρατική ενέργεια στην Μόσχα ήταν να πλήξουν την ενότητα μας» είπε ο Πούτιν σε δηλώσεις που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση. «Δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλοι λόγοι, κανένας άλλος λόγος. Και το λέω αυτό διότι η Ρωσία δεν μπορεί να είναι στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων από τους ισλαμιστές φονταμενταλιστές, καθώς είμαστε μια χώρα που αποτελεί διεθνώς υπόδειγμα διαθρησκευτικής αρμονίας και ενότητας,  τόσο διαθρησκευτικής όσο και διεθνοτικής».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι