Πού αναμένονται από απόψε έντονα καιρικά φαινόμενα

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Τον μίνι καύσωνα των τελευταίων ημερών, διαδέχεται απόψε σε πολλές περιοχές της χώρας κύμα κακοκαιρίας, με βροχές αλλά και χαλαζοπτώσεις. Η Αθήνα δεν φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα, χωρίς όμως να αποκλείεται βροχόπτωση τη Δευτέρα.

Ένα τμήμα της “ψυχρής λίμνης” που προκάλεσε φονικές καταιγίδες στη Γερμανία και στο Βέλγιο θα επηρεάσει κάπως και την Ελλάδα. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, από το βράδυ της Κυριακής, 18 Ιουλίου, αναμένεται επιδείνωση του καιρού στην Ήπειρο, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στη δυτική Στερεά και στις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

Αύριο Δευτέρα, 19 Ιουλίου, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν πάλι την κεντρική Μακεδονία, αλλά και την δυτική, καθώς και τη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στη βορειοδυτική χώρα, όμως πιθανόν να βρέξει και στην Κρήτη. Θα πνέουν νοτιάδες έντασης τριών, έως πέντε Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 31 έως 35 βαθμούς. Την Τρίτη προβλέπεται βελτίωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι