Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για την Πολιτική Προστασία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για την Πολιτική Προστασία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Η πυρκαγιά στην Κορινθία είναι χωρίς ενεργό μέτωπο, με την Πυροσβεστική αντιμετωπίζει διάσπαρτες εστίες.

Την ίδια στιγμή, η διαχείριση των πυρκαγιών προκαλεί πολιτικές αντιδράσεις. Αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος: «Το αίτημα κατατίθεται λόγω των εκτεταμένων καταστροφών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές του τελευταίου διαστήματος, τη μηδενική πρόληψη και θωράκιση της χώρας, καθώς και την ελλιπή αποκατάσταση των υποδομών και στήριξη των πληγέντων». Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά, όπως έκανε εκκωφαντικά σήμερα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx