Προφυλακιστέος και ο μάνατζερ τράπερ για την δολοφονία Λυγγερίδη – Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε κατηγορούμενος

Copaganda: Χαϊδεύοντας τους σύγχρονους πραιτοριανούς, Παύλος Ρούσσης

Να κόψει τις φλέβες του με τηλεκάρτα αποπειράθηκε νεαρός που κρίθηκε προφυλακιστέος για τα επεισόδια στου Ρέντη, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο κατηγορούμενος αντέδρασε απρόσμενα στο άκουσμα της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του. Άμεσα επενέβησαν άνδρες της ΕΛΑΣ, με τον κατηγορούμενο να οδηγείται στο νοσοκομείο, όπου γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα στο χέρι του. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την ίδια στιγμή, προφυλακιστέος κρίθηκε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ που φέρεται να είναι μεταξύ των πέντε ηθικών αυτουργών στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι