Προφυλακιστέος 23χρονος για την επίθεση στον αστυνομικό

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο 23χρονος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο ηλικίας 22 ετών συγκατηγορούμενός του, για τον οποίο δεν προέκυψαν στοιχεία  για προφυλάκιση. Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές το μήνα και της εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ). Όπως δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης, Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας και με βάση αυτό το υλικό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Ωστόσο οι συνομιλίες τους δεν έχουν εισαχθεί μέχρι σήμερα στη δικογραφία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι