Προφυλακίσθηκαν μητέρα και κόρη για το φόνο του οδηγού ταξί

default image

Προφυλακιστέες κρίθηκαν μητέρα και κόρη για τον φόνο του συζύγου και πατέρα αντίστοιχα.

Μετά τις απολογίες τους, η 45χρονη μητέρα και η μόλις 18 ετών κόρη, που κατηγορούνται ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου έναν 49χρονο οδηγό ταξί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκαν στη φυλακή. Η εις  βάρος τους κατηγορίες είναι της τέλεσης  ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο γυναίκες ανέφεραν ότι το θύμα τις κακοποιούσε και αυτή η συμπεριφορά όπλισε το χέρι τους. Ισχυρίστηκαν ότι βίαζε την κόρη από την ηλικία των 14 ετών. Εντούτοις ο ανακριτής προφανώς δεν δέχτηκε τον “βρασμό ψυχής” αφού άφησε  την αρχικη δίωξη για “ήρεμη ψυχική κατάσταση”

Ο αιμομικτικός βιασμός

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τα περί κακοποίησης του παιδιού της:
“Τα χαράματα εκείνης της ημέρας έμαθα τι γινόταν και για την απόφαση της κόρης μου να δώσει τέλος στο μαρτύριο της», φέρεται να κατέθεσε

Η κόρη υποστήριξε από πλευράς της τα εξής΅:

«Είμαι θύμα βιασμού από την Β’ Γυμνασίου. Με βίαζε τακτικά, όταν έλειπε η μητέρα μου».

Η έφηβη είναι πρωταθλήτρια του Kickboxing, αλλά αυτό δεν σημαινει απαραιτήτως ότι θα μπορουσε να αμυνθεί στον βιασμό, γιατί άλλες παράμετροι καθορίζουν την ασέλγεια ή τον βιασμό απο πατέρα.

Φέρεται να κατάφερε 21 μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο του πατέρα της, ευρισκόμενη σε κατάσταση αμόκ. Η σύζυγος του θύματος η οποία φέρεται ότι συμμετείχε ενεργά στο έγκλημα, κατά την προανάκριση, ανέφερε ότι η κόρη τους δεν σταματούσε να τον μαχαιρώνει ακόμη και όταν αυτός πλέον είχε ξεψυχήσει

Το έγκλημα έλαβε χώρα στο σπίτι του θύματος, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, και το θύμα βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος από τον γιο του ο οποίος τηλεφώνησε αμέσως στη μητέρα του και στην Αστυνομία. Κατά την αυτοψία του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος έφερε 21 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο πρόσωπο. Ο θάνατος επήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία συνεπεία τρώσης καρωτίδων και τραχήλου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι