Προπονητής Αργεντινής για τον αγώνα με το Μαρόκο: “Τέτοιο τσίρκο δεν έχω ξαναδεί”

Προπονητής Αργεντινής για τον αγώνα με το Μαρόκο: “Τέτοιο τσίρκο δεν έχω ξαναδεί”

Τον απόλυτο εκνευρισμό του για όλα όσα έγιναν στον αγώνα της Αργεντινής με το Μαρόκο (1-2), στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού εξέφρασε ο προπονητής της «αλμπισελέστε», Χαβιέ Ματσεράνο.

Σχεδόν δύο ώρες μετά το γκολ της ισοφάρισης της Αργεντινής στις καθυστερήσεις και την «εισβολή» των Μαροκινών φιλάθλων στο γήπεδο, οι παίκτες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για να εξεταστεί η φάση και να ολοκληρωθεί το ματς.

Το γκολ εντέλει δεν μέτρησε καθώς με χρήση του VAR υπεδείχθη οφσάιντ και το Μαρόκο πήρε νίκη με 2-1. Ο Ματσεράνο δεν μπορούσε να διανοηθεί την ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα του, αφού μέχρι και στην επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχε σχετική ενημέρωση πως το ματς είχε λήξει, χωρίς όμως ο Σουηδός διαιτητής να έχει σφυρίξει!

«Είναι το μεγαλύτερο… τσίρκο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», ήταν η δηκτική δήλωσή του μετά το ματς, δείχνοντας και τον θυμό του για όσα είχαν προηγηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι