VIDEO

Προσαγωγές διαδηλωτών έξω από τα McDonald’s – Βίντεο με τα ΜΑΤ να σπάνε την τζαμαρία

Η πείνα απειλεί τη Γάζα προειδοποιεί ο ΠΟΥ - Άκαρπες οι συνομιλίες της Χαμάς στο Κάιρο,

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ καλώντας σε μποϊκοτάζ «για τη στάση που κρατά η εταιρεία στον πόλεμο στη Γάζα».

Τα κεντρικά της εταιρείας διέψευσαν ότι στηρίζουν οιαδήποτε πλευρά στον πόλεμο. Η προσφορά χιλιάδων γευμάτων ήταν πρωτοβουλία των ισραηλινών McDonald’s. Παράλληλα McDonald’s άλλων κρατών, κυρίως σε αραβόφωνα κράτη, ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν γεύματα για τους Παλαιστινίους στη Γάζα, όπου υπάρχει οξύ πρόβλημα σίτισης (φωτ.)

/

Οι διαδηλωτές, με παλαιστινιακές σημαίες, φώναζαν “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και προχώρησαν σε προσαγωγές. Κυκλοφόρησε βίντεο όπου δείχνει δυνάμεις των ΜΑΤ να εφορμούν σπάζονταν την τζαμαρία:

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι