Προσαγωγή μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Προσαγωγή μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Στην προσαγωγή τριών νεαρών ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, τα οποία άτομα επιχείρησαν να κρεμάσουν πανό στο μνημείο του Λευκού Πύργου. Τα τρία άτομα αυτά αποτελούν μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με βάση το ρεπορτάζ και το περιεχόμενο του πανό φέρεται ότι ήταν συνθήματα συμπαράστασης στην 24χρονη Γεωργία που κατήγγειλε ότι υπέστη ομαδικό βιασμό.

Εκτός από τους τρεις νεαρούς συγκεντρωμένα στο σημείο ήταν άλλα περίπου είκοσι άτομα για την “παρέμβαση αλληλεγγύης” όπως ονομάστηκε. Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί και υπέπεσε στην προσοχή των αστυνομικών που προσήγαγαν τα τρία άτομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οδηγήθηκαν στο τμήμα και αναμένεται να αφεθούν ελεύθερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι