Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Κούγια προαναγγέλλει ο Κασσελάκης

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Κούγια προαναγγέλλει ο Κασσελάκης

Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, καλεί τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά να συνταχθούν μαζί του και να προσφύγουν όλοι μαζί στη Δικαιοσύνη.

«Όποια αποζημίωση κερδίσουμε, θα τη δωρίσω σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών – μιας και ο ανδρισμός του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνοντας ότι «απέναντι στην ακροδεξιά ρητορική μίσους, δε γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι οι βουλευτές του κόμματός του επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίηση του πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου την οποία θα καταθέσουν στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για τον Απόστολο Λύτρα ανέφερε ότι «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης» και ότι «κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντοτε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι