Προσήχθησαν δύο γυναίκες και τρεις άνδρες για τον 30χρονο που κάποιοι σκότωσαν στο ξύλο
04/01/2026
Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές για τον φονικό ξυλοδαρμό του 30χρονου, σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας. Αναζητούνται άλλοι τρεις, είτε ως δράστες είτε για να καταθέσουν ως μάρτυρες.
Οι δράστες είναι άτομα που έχουν σχέση με κυκλώματα της νύκτας αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές. Οι συγγενείς του 30χρονου εν τω μεταξύ έκαναν “γυαλιά καρφιά” σήμερα την καφετέρια που έχει στα Προσφυγικά ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο σημειώθηκε η μοιραία συμπλοκή στην Πάτρα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι άνδρες που αναζητούνται είναι δύο αδελφοί και ένας γνώριμός τους.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο καβγάς άρχισε τα χαράματα με ασήμαντη αφορμή ανάμεσα σε δύο παρέες που διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο. Όπως γράφει το patrisnews.com, ο 30χρονος δέχθηκε αλλεπάλληλα βίαια χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα, πέφτοντας αιμόφυρτος στο έδαφος. Σε κατάσταση σοκ, συγγενείς του τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, τα τραύματά του αποδείχθηκαν μοιραία.
Σύμφωνα και με το tempo24.news, συγγενείς και φίλοι του 30χρονου έκαναν «γης μαδιάμ» καφετέρια στην περιοχή των Προσφυγικών στην Πάτρα, η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη του νυκτερινού κέντρου όπου σημειώθηκε ο μοιραίος καβγάς. Δεν ξέρουμε τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση -για τα ακριβή αίτια του θανάτου.





