Προσοχή στις συναλλαγές και στις ρυθμίσεις δόσεων: Το Πάσχα των Καθολικών κλείνει τις τράπεζες για 4 μέρες

Προσοχή στις συναλλαγές και στις ρυθμίσεις δόσεων: Το Πάσχα των Καθολικών κλείνει τις τράπεζες για 4 μέρες

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τράπεζες θα είναι κλειστές για τέσσερις ημέρες, συνεπώς θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές και συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις οφειλές, τις μισθοδοσίες, τις ρυθμίσεις και την εξόφληση δόσεων.

Οι τράπεζες έχουν αποστείλει ειδοποίηση προς τους πελάτες τους ενημερώνοντας ότι «λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη».

Οι μεταφορές εντός της ίδιας τράπεζας θα εκτελούνται κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 2 Απριλίου. Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου. Το Πάσχα των Καθολικών θα εορτασθεί απο τους Καθολικούς στις 31/3/2024, ενώ η Μεγάλη Παρασκευή τους “πέφτει” στις 29/03/2024. Έπεται η Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών την 1/4/2024, και όλες αυτές οι ημέρες θα θεωρηθούν αργίες και για τα τραπεζικά συστήματα. στην Ελλάδα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι