“Προσπαθούμε” λέει ο δήμος Αθηναίων για το πρόβλημα με τα ποντίκια στο Σύνταγμα

“Προσπαθούμε” λέει ο δήμος Αθηναίων για το πρόβλημα με τα ποντίκια στο Σύνταγμα

«Σε σειρά ενεργειών για την αντιμετώπιση του προβλήματος πού προέκυψε από την παρουσία τρωκτικών στην πλατεία Συντάγματος, έχει προβεί ο δήμος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων.

Η ανακοίνωση, που εκδόθηκε ως απάντηση σε δημοσιεύματα και βιντεο για πολλά ποντίκια στην πλατεία, αναφέρει τα εξής: «Η πλατεία Συντάγματος παρακολουθείται συνεχώς από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, εφαρμόζοντας εγκαίρως όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την καταπολέμηση των τρωκτικών στον αστικό ιστό. Ειδικότερα και σύμφωνα με το Γραφείο Απεντομώσεων Χώρων της Διεύθυνσης Πρασίνου & Αστικής Πανίδας, τις τελευταίες 10 ημέρες, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις μυοκτονίες με τοποθέτηση δολωμάτων σε κλειστά καφέ και σε φρεάτια περιμετρικά της πλατείας, ενώ σφραγίσθηκαν πιθανές είσοδοι τρωκτικών στα παρτέρια».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx