Πρόστιμο στον γιο του Κουφοντίνα

Πρόστιμο στον γιο του Κουφοντίνα

Πρόστιμο 300 ευρώ για παράβαση των περιοριστικών μέτρων επιβλήθηκε στον Έκτορα Κουφοντίνα, ο οποίος προσήχθη (και αφέθηκε ελεύθερος) επειδή συμμετείχε στο Σύνταγμα σήμερα το πρωί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον πατέρα του, απεργό πείνας.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 29 προσαγωγές, 7 εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ οι υπόλοιποι 22 αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ. Ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης σημείωσε για την προσαγωγή του Εκτορα Κουφοντίνα: «Την ώρα που ένας άνθρωπος είναι στην 58η ημέρα απεργία πείνας και οι ώρες είναι κρίσιμες η κυβέρνηση του κ. Χρυσοχοϊδη παραβιάζοντας ακόμα και το δικαίωμα στις διαδηλώσεις, μας απαγορεύει τη συνάθροιση και τώρα απειλεί ότι θα προσαγάγει και εμάς. Δεν τους φοβόμαστε. Η αυθαιρεσία της κυβέρνησης θα αναδειχθεί και με αυτό το σχέδιο των προσαγωγών, που μας απειλούν. Η αστυνομία δεν σέβεται ούτε τον γιό του απεργού πείνας που διαδηλώνει για τη ζωή του πατέρα του».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι