Πρόταση Βαρουφάκη σε Τσίπρα για από κοινού κατάθεση πρότασης μομφής

Πρόταση Βαρουφάκη σε Τσίπρα για από κοινού κατάθεση πρότασης μομφής

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, απεύθυνε κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα να καταθέσουν από κοινού πρόταση μομφής κατά της «επικίνδυνης κυβέρνησης», όπως τη χαρακτήρισε, χαρακτηρίζοντας την συζήτηση για τον προϋπολογισμό ως «ιδανική ευκαιρία».

«Aυτός ο προϋπολογισμός είναι ιδανική ευκαιρία να αναλάβουμε την ευθύνη να καταθέσουμε μομφή σε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση. Μομφή για τα “Τroiko-Greek Statistics”. Μομφή που με πρόθεση άφησαν ανοχύρωτο το ΕΣΥ. Μομφή για τη νέα λιτότητα που φέρνει η ακρίβεια, για την νέα έξαρση της κρίσης χρέους που είναι προ των πυλών, την παράδοση κομβικών υπουργείων στην Ακροδεξιά για τη σπατάλη μεγάλων ευκαιριών μιας φιλο-λαϊκής πράσινης βιομηχανικής επανάστασης. Μομφή εν τέλει για την αισθητική σας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

«Κύριε Τσίπρα, εμείς, το ΜέΡΑ25, δεν έχουμε τον αριθμό των βουλευτών που απαιτούνται για να καταθέσουμε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση. Εσείς τους έχετε. Αν όχι τώρα, πότε;» κατέληξε ο κ. Βαρουφάκης, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Χριστόφορος Βερναρδάκης απεύθυνε μήνυμα προς την ηγεσία του κόμματός του να καταθέσει πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση, με ανάρτηση του στο Facebook. Παράλληλα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να υπερασπίζεται τον πρόσφατα διαγραφέντα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή για τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» που απηύθυνε προς τους βουλευτές της πλειοψηφίας.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι