Πρωτιά με απώλειες για την ΝΔ καταγράφει νέα δημοσκόπηση – Τί λένε οι πολίτες για τα Τέμπη

Πρωτιά με απώλειες για την ΝΔ καταγράφει νέα δημοσκόπηση – Τί λένε οι πολίτες για τα Τέμπη

Συγκάλυψη βλέπουν οι πολίτες για τα Τέμπη.

Στην νέα δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha, στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές η ΝΔ συγκεντρώνει 27%, ενώ το ΠΑΣΟΚ έρχεται 2ο με 11,5%. Στην 2η θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,5%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,9%, η Ελληνική Λύση με 6,4%, η Νίκη με 3,6%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3%, η Νέα Αριστερά με 2,8%, ενώ οι Σπαρτιάτες με 2,5%.

Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί πως δεν έχουν αποδοθεί όπως πρέπει οι ευθύνες για τα Τέμπη. Μάλιστα θεωρούν πως υπάρχει και προσπάθεια συγκάλυψης από την κυβέρνηση, σε ποσοστό 77%. Επίσης ο κόσμος σε ποσοστό 77% θεωρεί πως δεν έχουν ληφθεί μέτρα για να μην επαναληφθεί μια τέτοια τραγωδία. Επίσης μεγάλο ποσοστό δεν έχει εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Σε σχέση με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μόλις ένα 15% θεωρεί πως βγήκε ενισχυμένος. Επίσης μόλις το 7% των πολιτών απέκτησε καλύτερη γνώμη, ενώ 22% απέκτησε χειρότερη και 35% το ίδιο κακή. Με λίγα λόγια το 59% έχει κακή γνώμη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι