Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τα γκαζάκια “λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ”

Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τα γκαζάκια “λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ”

Οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν προ δεκαπενθημέρου σε παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη Λεωφόρο Συγγρού.

Πρόκειται για την «Σύμπραξη Αναρχικών και Κομμουνιστών» η οποία αφου καταγγέλλει την διαπλοκή στον ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει στο τέλος ότι τιμά και τη μνήμη του 36χρονου που σκοτώθηκε κατασκευάζοντας βόμβα στους Αμπελόκηπους πέρυσι τον Οκτώβρη. Επίσης αναφέρεται στην παλαιστινιακή αντίσταση.

Η έκρηξη με τα γκαζάκια είχε σημειωθεί αργά το βράδυ του Σαββάτου (11.10.2025) και είχαν προκληθεί μικρές υλικές ζημίες. Στην ανάληψη ευθύνης η οργάνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη. Είχατε στήσει με κεντρική εντολή τεράστιο δίκτυο ληστείας του δημοσίου πλούτου μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ και αυτό στήθηκε με κεντρική εντολή. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ως βασικό κρατικό εργαλείο για τη διανομή των επιδοτήσεων της ΕΕ, δεν μπορεί παρά να φέρει ως συστατικό στοιχείο τη διαφθορά».

«Οι διαβόητοι “Φραπές”, “Χασάπης”, Κ.Σεμερτζίδου (η αγρότισσα με τη Ferrari), δεν ήταν κάποιοι απλοί κρατικοί λειτουργοί ή κάποιοι επιτήδειοι απατεώνες. Ήταν οι εκλεκτοί της κυβέρνησης και του αγροτοδιατροφικού κεφαλαίου, οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη και του Βορίδη, οι εκλεκτοί των μεγαλέμπορων που εφοδιάζουν τα σούπερ μάρκετ, των γαλακτοβιομηχανιών, της βιομηχανίας κρέατος. Ήταν οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση», αναφέρει η ανάρτηση της οργάνωσης στο indymedia.org.

Το κείμενο καταλήγει: «Αφιερωμένο στον Κυριάκο Ξυμητήρη στα πλαίσια του καλέσματος του Οκτώβρη ως μήνα επαναστατικής μνήμης και δράσης και στις συντρόφισσες Μαριάννα Μανουρά και Δήμητρα Ζαραφέτα και συνολικά στην υπόθεση των Αμπελοκήπων. Αφιερωμένο και στην Παλαιστινιακή Αντίσταση».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx