Πρωτομαγιά: Μια κατακόκκινη καρδιά από λουλούδια στην πλατεία Συντάγματος

Πρωτομαγιά: Μια κατακόκκινη καρδιά από λουλούδια στην πλατεία Συντάγματος

Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να αλλάζει φέτος τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα θα γεμίσει για άλλη μια χρονιά με λουλούδια.

Εξαιτίας της πανδημίας μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να φτιάξουν σπίτι το παραδοσιακό πρωτομαγιάτικο στεφάνι, μαζεύοντας λουλούδια από τους κήπους, τηρώντας πάντα τα μέτρα αποστάσεων ασφαλείας, αλλά και υγιεινής.

Στο πλαίσιο του διαφορετικό εορτασμού της Πρωτομαγιάς λοιπόν, μια τεράστια καρδιά από κατακόκκινα λουλούδια στήθηκε στην πλ. Συντάγματος με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων.

Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας έχει ανακοινώσει ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά μεταφέρονται το πρώτο Σάββατο μετά την άρση του lockdown.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι