Προϋπολογισμό αντίστασης στις κυρώσεις κατέθεσε ο Ρουχανί

Προϋπολογισμό αντίστασης στις κυρώσεις κατέθεσε ο Ρουχανί

Ο Χασάν Ρουχανί κατέθεσε σήμερα στο κοινοβούλιο έναν, όπως τον χαρακτήρισε, “προϋπολογισμό αντίστασης” στις ασφυκτικές κυρώσεις που έχουν επιβάλλει στη χώρα του οι ΗΠΑ, σύμφωνα με δηλώσεις του Ιρανού προέδρου στο κοινοβούλιο, τις οποίες επικαλείται ο δημόσιος ραδιοσταθμός του Ιράν.

“Το επόμενο έτος, όπως και το τρέχον, ο προϋπολογισμός μας θα είναι ένας προϋπολογισμός αντίστασης και επιμονής κατά των κυρώσεων”, σημείωσε ο Ρουχανί. Ο προϋπολογισμός αυτός αποσκοπεί στην αντίσταση στις αμερικανικές κυρώσεις, περιορίζοντας την εξάρτηση από τις εξαγωγές πετρελαίου, διευκρίνισε ο Ιρανός πρόεδρος.

“Είναι ένας προϋπολογισμός αντίστασης στις κυρώσεις (…) με την ελάχιστη δυνατή εξάρτηση από το πετρέλαιο”, υπογράμμισε ο Ρουχανί, σύμφωνα με δηλώσεις του που επικαλέστηκε η δημόσια τηλεόραση του Ιράν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx