Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Με τις ψήφους των 158 βουλευτών της ΝΔ υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2021, ενώ οι 142 βουλευτές της αντιπολίτευσης καταψήφισαν. Όσον αφορά στον προϋπολογισμό για τις αμυντικές δαπάνες, υπερψηφίστηκε από τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και την Ελληνική Λύση.

Τις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού υπερψήφισαν, συγκεκριμένα, 189 βουλευτές, ενώ ψήφισαν “παρών” 95 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25) και καταψήφισαν οι 15 βουλευτές του ΚΚΕ.

Ο προϋπολογισμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπερψηφίστηκε με 159 ψήφους –ψήφισε υπέρ και κάποιος βουλευτής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τα έξοδα της προεδρίας της Δημοκρατίας ψηφίστηκαν από 266 ψήφους βουλευτών ενώ καταψηφίστηκαν από 34 βουλευτές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι