Ψυχασθενής μαχαίρωσε ξαφνικά μία 63χρονη οδηγό ΙΧ στα Πατήσια

Ψυχασθενής μαχαίρωσε ξαφνικά μία 63χρονη οδηγό ΙΧ στα Πατήσια

Άνδρας ηλικίας 51 ετών επιτέθηκε ξαφνικά σε μια, όπως προκύπτει, άγνωστή του γυναίκα, η οποία βρισκόταν μέσα στο ΙΧ της στα Πατήσια, και την μαχαίρωσε στο μπράτσο. Συνελήφθη και είπε ότι το θύμα, μια γυναίκα 63 ετών, ήταν συγγενής του και είχαν κληρονομικές διαφορές. Η γυναίκα είπε ότι δεν τον έχει ξαναδεί στη ζωή της.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 11:00 π.μ. στη συμβολή των οδών Τραλλέων και Σιβόρων, όταν ο άνδρας αιφνιδίως άνοιξε τη πόρτα αυτοκινήτου και μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα. Η κατάσταση της υγείας της πάντως δεν εμπνέει ανησυχίες και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό πρόσωπό του και το είχε αδικήσει στα κληρονομικά, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον δράστη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι