Ψυχικά προβληματικός ο 36χρονος που φέρεται να αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τη μητέρα του

Ψυχικά προβληματικός ο 36χρονος που φέρεται να αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τη μητέρα του

Συνεχίζονται οι έρευνες για να διαλευκανθεί ο θάνατος μάνας και γιου, που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, στην Ηλιούπολη, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήταν έγκλημα και αυτοκτονία λόγω αμόκ.

Πιθανολογείται ότι ο 36χρονος έκανε χρήση φαρμάκων – είτε αναβολικών είτε ψυχιατρικών είτε και άλλων ουσιών-, και ότι αφού σκότωσε την 63χρονη μητέρα του πάνω σε αμόκ, λίγες ώρες μετά αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του πατέρα του. Ο πατέρας είχε πεθάνει προ τριετίας από καρδιά.

Οι πληροφορίες δεν είναι διασταυρωμένες και υπάρχει ακόμη αβεβαιότητα. Η ιατροδικαστική εξέταση και κυρίως οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν αν ο άνδρας έκανε χρήση ουσιών, νομίμων ή άλλων. Αν και δεν είχε νοσηλευθεί ποτέ σε ψυχιατρική κλινική, γείτονες τον περιγράφουν ως ιδιόρρυθμο και ιδιαίτερα εσωστρεφή, ενώ οι διαπληκτισμοί με τη μητέρα ήταν συχνοί από καιρό.

Όπως φαίνεται ο γιος σκότωσε τη μητέρα και μετά αυτοπυροβολήθηκε, έπεσε η καραμπίνα στο πάτωμα και εκείνος παραπαίοντας κατέληξε στο άλλο δωμάτιο. Πιθανόν μέσα στο αμόκ που τον είχε πιάσει να έσκισε τα ρούχα του, γιατί βρέθηκε γυμνός. Πιθανόν και να τα έσκισε επειδή, αν όντως έπαιρνε αναβολικά και άλλες ουσίες, να αισθανόταν μεγάλη δυσφορία. Ο συνδυασμός ουσιών μπορεί ίσως να προκάλεσε και την ψυχική έκρηξη που οδήγησε κατ΄ αρχήν στο φόνο και τελικά, στην αυτοκτονία. Μητέρα και γιος δούλευαν με τηλεργασία στο σπίτι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι