Ψυχολόγος ο πατέρας του 20χρονου λαντζέρη που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Τραμπ

Ψυχολόγος ο πατέρας του 20χρονου λαντζέρη που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Τραμπ
A 2020 High School yearbook shows the photo of Thomas Matthew Crooks, named by the FBI as the "subject involved" in the attempted assassination of former U.S. President Donald Trump, in Bethel Park, Pennsylvania, U.S. July 14, 2024. REUTERS/Aaron Josefczyk THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES.

Πολλά τα ερωτήματα που γεννώνται για τον 20χρονο Τόμας Κρουκς που σκότωσε τουλάχιστον ένα άτομο προσπαθώντας να δολοφονήσει τον Τραμπ -άλλοι δύο παριστάμενοι στη συγκέντρωση. είναι βαριά τραυματίες. Τίποτα -από όσα ξέρουν οι δημοσιογράφοι- δεν δείχνει κάτι προβληματικό στην ανατροφή του και στην οικογένειά του.

Ο πατέρας του Μάθιου Κρουκς είπε ότι δεν θα κάνει δηλώσεις μέχρις ότου ενημερωθεί πλήρως για τα καθέκαστα και τόνισε ότι “έχασε το παιδί του”. Είναι ψυχολόγος και έχει εκδώσει πολλά βιβλία, το δε εισόδημα της οικογένειας θεωρείται καλό, καθώς δηλώνουν 310.000 δολάρια το χρόνο. Και οι δύο γονείς του δηλώνουν ότι ανήκουν στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Η μητέρα του, Έλεν, ήταν δασκάλα, αλλά έπαψε να δουλεύει όταν απέκτησε παιδιά. Ο δράστης ήταν το μεσαίο παιδί. Υπάρχει ένας μεγαλύτερος γιος, που έγινε υδραυλικός, και μια μικρότερη κόρη που πηγαίνει ακόμα στο γυμνάσιο.

Ο Τόμας Κρουκς ζούσε με τους γονείς του μέχρι πριν από δύο χρόνια, όταν μετά από ένα μεγάλο καβγά με τον πατέρα του, όπως γράφουν αμερικανικές ενημερωτικές σελίδες, αποφάσισε να πάει να μείνει με τον παππού και τη γιαγιά του. Πρόσφατα όμως έφυγε και από εκείνο το σπίτι, γιατί οι παππούδες έθεσαν βέτο ή να πάψει να κάνει χρήση ναρκωτικών ή να φύγει =επέλεξε το δεύτερο. Για να συντηρηθεί, εργαζόταν στην κουζίνα εστιατορίων, αν και είχε ταλέντο στα μαθηματικά -αποφοίτησε το 2022 από το Bethel Park High School με βραβείο $500 για τα μαθηματικά και τις επιστήμες, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα. Για να ζήσει πάντως δούλευε τον τελευταίο καιρό στην κουζίνα γηροκομείου.

Το όπλο που χρησιμοποίησε ανήκε στον πατέρα του, όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στην συγκέντρωση του Τραμπ. Στο “σπίτι του” και στο όχημα πάντως βρέθηκαν εκρηκτικά. Δεν διευκρινίζεται αν τα εκρηκτικά βρέθηκαν στο πατρικό του ή σε άλλο χώρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx