Πυρκαγιά με νεκρούς σε νοσοκομείο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας

Πυρκαγιά με νεκρούς σε νοσοκομείο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Την τελευταία τους πνοή άφησαν πέντε άνθρωποι από πυρκαγιά σε νοσοκομείο στο Βίμποργκ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπως δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών. Το νοσοκομείο, στο οποίο βρίσκονταν περίπου 150 άτομα, εκκενώθηκε.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, πέντε άτομα πέθαναν ως αποτέλεσμα πυρκαγιάς σε νοσοκομείο στο Severny Proyezd», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Βάσει των πρώτων πληροφοριών, τα θύματα νοσηλεύονταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St. George City. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά ξέσπασε από δυσλειτουργία στον ηλεκτρικό εξοπλισμό, πιθανώς βραχυκύκλωμα. Η φωτιά έχει ήδη περιοριστεί. Έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει για να διαλευκανθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx