Έσβησε η πυρκαγιά στο Πανόραμα – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά στην Πυλαία – Εκκενώθηκαν σπίτια
Φωτογραφία Αρχείου.

Έσβησε η πυρκαγιά στον οικισμό “Μακεδονία- Αξιωματικών Μακεδονομάχων” στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με την βοήθεια των εναέριων δυνάμεων της πυροσβεστικής. Τα δύο καναντέρ έφτασαν άμεσα στον χώρο της πυρκαγιάς και πραγματοποίησαν ισχυρές ρίψεις νερού, με αποτέλεσμα η φωτιά να σβηστεί. Επί τόπου επιχείρησαν και ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Η Πυρκαγιά ξέσπασε κοντά σε ρεματιά στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, η οποία βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Η Πυροσβεστική έδωσε άμεσα εντολή εκκένωσης των σπιτιών και οι κάτοικοι είχαν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο. Η Πυροσβεστική παραμένει σε επιφυλακή για αναζοπυρώσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι