Πυρκαϊά στο Ρέθυμνο – Ισχυροί άνεμοι – Δύσβατη περιοχή

Πυρκαϊά στο Ρέθυμνο – Ισχυροί άνεμοι – Δύσβατη περιοχή

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα σε αγροτική και δασική περιοχή του δήμου Αμαρίου στο νομό Ρεθύμνου, στο ύψος των Αποστόλων.

Ο μεγαλύτερος «εχθρός» των δυνάμεων της Πυροσβεστικής είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Κρήτη με ταχύτητα που άγγιξε και τα 108 χιλιόμετρα την ώρα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο ενισχύθηκαν με δύο οχήματα από το Ηράκλειο αλλά και δυνάμεις από όλους τους νομούς καθώς δεν μπορούν να γίνουν ρίψεις νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, αλλά το σημείο όπου έχει ξεσπάσει είναι δύσβατο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι