Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν στο Φάληρο

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν στο Φάληρο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 63χρονος εργολάβος-επιχειρηματίας Μιχάλης Τζουγκαράκης που έγινε στόχος πυροβολισμών γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα στο Φάληρο ενώ βρισκόταν στο ΙΧ του. Σύμφωνα με πληροφορίας, οι δράστες επέβαιναν ή σε ΙΧ ή σε μοτοσικλέτα.

Από το σημείο της επίθεσης περισυνελέγησαν οκτώ κάλυκες από Καλάσνικοφ, οι οποίοι έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Μέχρι στιγμής το αιματηρό περιστατικό αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν διαφωτιστικές εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και μαρτυρίες από τυχόν αυτόπτες. Ο στόχος της επίθεσης φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Η ΕΛΑΣ αναζητεί ποιοι ήθελαν νεκρό τον 63χρονο επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη και την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Ο Τζουγκαράκης είχε κατασκευαστική εταιρεία στην Καλλιθέα και κατά το παρελθόν ήταν πρόεδρος ποδοσφαιρικού ομίλου της Κρήτης, χωρίς ποτέ να έχει απασχολήσει τις αρχές ή να έχει καταγγείλει απειλές για τη ζωή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι