Πυροβολισμοί στην Πατησίων – Αλβανός τραυματίας

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Πατησίων και, συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών οδών Ιακωβάτων και Πατησίων, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν έναν άνδρα τραυματισμένο μέσα σε αυτοκίνητο.

Κάτοικοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που εντόπισε μέσα στο όχημα τον αιμόφυρτο άνδρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19.30 στα Πατήσια, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν το θύμα τους και διέφυγαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματίας είναι αλβανικής καταγωγής, ο οποίος βρισκόταν εκεί μαζί με έναν ομοεθνή του. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το τραύμα του θύματος προέρχεται από πυροβόλο όπλο. Δεν γνωρίζουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του τραυματία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι