Αμετανόητος ο φονιάς του 39χρονου – Βίντεο-σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία

Αμετανόητος ο φονιάς του 39χρονου – Βίντεο-σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία

Σοκ από το άγριο έγκλημα στον Πειραιά, όπου ένας 68χρονος σκότωσε έναν 39χρονο πατέρα τριών παιδιών, για ασήμαντη αφορμή, μία θέση πάρκινγκ σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Βίντεο σοκ απεικονίζει την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου εργαζομένου, όπου μάλιστα φαίνεται να του δίνει και την χαριστική βολή. Σημειώνεται επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του.

Προηγουμένως, βίντεο ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις στιγμές της παράδοσης του 68χρονου στον Πειραιά, ήρθε στην δημοσιότητα. Στο οπτικό υλικό των 100 δευτερολέπτων που παρουσιάζει το newsit.gr, εμφανίζονται τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ακροβολιστεί γύρω από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ο ηλικιωμένος ο οποίος σήμερα το μεσημέρι δεν δίστασε να σηκώσει την καραμπίνα του και να δολοφονήσει τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ.

Με τα όπλα στα χέρια, οι αστυνομικοί φαίνεται να συνομιλούν με τον δράστη και περιμένουν σε κατάσταση συναγερμού τη στιγμή που αυτός θα βγει από την πολυκατοικία που διαμένει. Όταν ο 68χρονος θα κατέβει από το διαμέρισμα του και θα βγει στο πεζοδρόμιο, οκτώ αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και τον συλλαμβάνουν. Στο βίντεο ακούγονται και κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τη σύλληψη του ηλικιωμένου δράστη, να λένε «σκότωσε άνθρωπο!».

Εν τω μεταξύ, για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και λογομαχούσε με τους γείτονες για ασήμαντους λόγους κάνει λόγο γυναίκα που γνώριζε τον ηλικιωμένο δράστη της φονικής επίθεσης στον Πειραιά. Η γυναίκα που διαμένει εδώ και χρόνια στην περιοχή, αναφέρεται στο χρονικό της τραγικής υπόθεσης με θύμα έναν άνδρα που δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι και τελικά έχασε τη ζωή του για μία θέση πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147.

«Γύρω στη 1 παρά τέταρτο ακούμε πυροβολισμούς. Ο κρότος ήταν πολύ δυνατός. Ακούω φωνές» εξηγεί η γυναίκα στο protothema.gr. «Τον έφαγαν. Βλέπω τον γείτονα με το δίκανο να έχει βγει. Τραβάει μία στο παλικάρι και γυρνάει ξανά πίσω. Οπλίζει και του δίνει τη χαριστική βολή» περιγράφει η γυναίκα για το έγκλημα.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο ένοπλος άνδρας, 68 ετών, “ταμπουρώθηκε” στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα, αλβανικής καταγωγής περίπου 39 ετών μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι