“Δεν δώσαμε άδεια στη Mercedes και στο Ρουβά για διαφήμιση στο Ηρώδειο”

“Δεν δώσαμε άδεια στη Mercedes και στο Ρουβά για διαφήμιση στο Ηρώδειο”

Μετά το θόρυβο που προκάλεσε διαφημιστική ανάρτηση της Mercedes και του Σάκη Ρουβά στην είσοδο του Ηρωδείου, το υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου διευκρινίζει ότι δεν δόθηκε καμία άδεια και ότι θα ερευνηθεί το πώς έγινε εκεί η φωτογράφιση.

«Η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει το υπουργείο, προαναγγέλλοντας ότι θα επιβληθούν κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο Ρουβάς και η Μερσεντές έκαναν πάρκινγκ το Ηρώδειο

Το θέμα παρουσίασε κατ΄αποκλειστικότητα χθες η Εφημερίδα των Συντακτών, με άρθρο που εξέφραζε εύλογες απορίες για το ποιοί επέτρεψαν να φτάσει εκεί το αυτοκίνητο και να χρησιμοποιηθεί το Ηρώδειο για διαφήμιση.

Στην ανάρτηση της διαφήμισης, ο Ρουβάς έλεγε “Ἑτοιμος για βόλτα”.  Δύο ώρες αργότερα η ανάρτηση είχε εξαφανιστεί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι