“Δραπέτευσε” ασθενής με κορονοϊό από νοσοκομείο του Χονγκ Κονγκ

“Δραπέτευσε” ασθενής με κορονοϊό από νοσοκομείο του Χονγκ Κονγκ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Χονγκ Κονγκ, καθώς αναζητούν έναν ασθενή με κορονοϊό που “δραπέτευσε” από νοσοκομείο της πόλης, ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία.

Ο 63χρονος άνδρας εισήχθη στην πτέρυγα απομόνωσης του Νοσοκομείου Queen Elizabeth στις 14 Δεκεμβρίου, αφού επιβεβαιώθηκε ότι είχε μολυνθεί με τον νέο κορονοϊό. Ωστόσο, ο άντρας δραπέτευσε χθες από την πτέρυγα νοσοκομείου από το κλιμακοστάσιο, ενώ φορούσε ένα σακάκι πάνω από τα νοσοκομειακά ρούχα.

«Το προσωπικό είδε τον άντρα να προσπαθεί να διαφύγει από την πτέρυγα. Το προσωπικό τον κυνήγησε, αλλά χωρίς επιτυχία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου. Πρόκειται για την πρώτη γνωστή περίπτωση διαφυγής από νοσοκομείο ενός ασθενούς με κορονοϊό στη χώρα. Το Χονγκ Κονγκ έχει καταγράψει 7.970 περιπτώσεις μόλυνσης της Covid-19.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι